VIINIKELLARI & OSAKKUUS

Omista jotain ainutlaatuista
Mikä se on?

Viinikellari

Helsingin Kruununhaassa sijaitseva Kruunukellari on yhdistelmä laadukkaita viinejä, vanhoja ja moderneja pintoja ja vintage-kalusteita vanhassa teollisuuskiinteistössä. Tyylikkääseen ja moderniin maistelutilaan, keittiöön ja laajaan viinikellariin jakautuva Kruunukellari on kehto viinipulloille ja kohtaamispaikka viiniharrastajille.

Kruunukellari sijaitsee 1920-luvulla rakennetun punatiilisen teollisuusrakennuksen sisäpihan lisäsiivessä. 1940-luvulla rakennettu sisäpihan rakennus ja kellaritila ovat alun perin toimineet Silmun Neuletehtaana. Viinikellari koostuu kolmesta jäähdytetystä huoneesta, joiden olosuhteet ovat optimaaliset viinien pitkäaikaissäilytykseen. 153-neliöisessä viinikellarissa on noin 140 viinikaappia, joiden perustilavuus on noin 200 viinipulloa.

Kotiolot eivät sovellu viinien pitkäaikaissäilytykseen. Oma viinikaappi on sijoitus omaan vapaa-aikaan, ja sen arvo säilyy tai jopa kasvaa. Viinikaappien hintakehitys on ollut nouseva ja ne ovat aina luovutettavissa edelleen. Kruunukellari on remontoitu kevään ja kesän 2012 aikana varta vasten viinien pitkäaikaissäilytystä varten.

Miten nautit viinistä siellä?

Tasting

Kruunukellari on uudenlainen tapa lähestyä ja säilyttää viinejä, nauttia viineistä ja ennen kaikkea pitää hauskaa viinien parissa, hyvässä seurassa. Vie vieraasi tutustumaan viineihisi ja nauttimaan aperitiivi ennen illallista jossakin lähiseudun ravintoloista ja kartuta viinituntemustasi viiniammattilaisten ohjaamilla viinikursseilla. Kursseilta ja maistelutilaisuuksista tilaamasi viinit tuodaan halutessasi suoraan omaan viinikaappiisi.

Kruunukellarin noin 40-neliöinen tasting-huone oheistiloineen on rento ja tyylikäs. Vintage-kalusteet luovat konstailemattomat puitteet viininmaistelutilaisuuksille, viinikursseille ja yksityistilaisuuksille sekä vapaamuotoisille vierailuille yksin tai ystävien kanssa. Kruunukellari on myös helppo ja hauska tapa tavata muita viininharrastajia.

Tila on muunnettavissa niin pienille kuin isommillekin seurueille. Lämpimän tasting-tilan yhteydessä sijaitsevat saniteettitilat ja keittiö astioineen. Pehmeästi valaistut lasiseinät antavat näkymän viinikellariin. Tilassa on myös pieni viinikirjasto, kynttilöitä ja mahdollisuus kuunnella musiikkia.

Miten nautit ruoasta siellä?

Catering

Kruunukellariin on vaivaton tilata sopimushintaiset catering-palvelut yrityksiltä, jotka tuntevat tilan ja sen mahdollisuudet. Viinikellariin on myös suunniteltu valmiiksi viineille sopivia, erilaisia napostelumenuita. 

Voit myös varata koko tilan juhlaasi varten ja valita catering-yhteistyökumppaneilta valmiiksi mietityt, viineihin sopivat tarjoilut.

Miten pääset osalliseksi sitä?

Osakkuus

Viinikaappiosake on sijoitus omaan vapaa-aikaan. Viinikaappien hintakehitys on historiallisesti ollut nouseva ja osakkeet ovat myös vapaasti luovutettavissa edelleen.

Sekä viinikellari että maistelutila ovat Kruunukellarin osakkaiden käytettävissä päivisin ja iltaisin.

Ota yhteyttä, sovi esittely ja varaa oma osakkeesi nopeasti!

Faktat

Viinikellari

Jäähdytetty viinikellari tarjoaa optimaaliset olosuhteet viinien pitkäaikaissäilytykseen.

153 neliötä

Riitävän suuret tilat takaavat uskottavan vaikutelman.

Maistelutila

Tyylikäs ja moderni maistelutila tekee taatusti vaikutuksen vieraisiisi.

140 viinikaappia

Suuri määrä kaappeja varmistaa osakaspohjan riittävän laajuuden.

Keittiö

Täysin varusteltu laadukas keittiö annosten ja naposteltavien valmistukseen.

100-160 pulloa

Viinikaappeja on pääasiassa 100-160 viinipullolle ja kaappeja yhdistelemällä tila ei lopu.

Kiinnostuitko kuulemaan ja näkemään lisää?

Varaa yksityinen esittely Kruunukellarin tiloihin ja ihastu!